Sari la conținut

Acte necesare schimbare talon în urma schimbării domiciliului din sectorul 3 in sectorul 6

Acte necesare pentru schimbarea talonului sector 4 sector 6

Acte necesare schimbare talonul în urma schimbării domiciliului din sectorul 3 in sectorul 6

Costul pentru a efectua procedura fara nicio bataie de cap, fara nicio deplasare este de 549lei la care se adauga taxele iar costul final cu taxe inclus este de 784lei

Procedura de actualizare a certificatului de înmatriculare la schimbarea domiciliului depinde de faptul dacă noua adresă de domiciliu se află în același județ sau în alt județ.

În cazul în care noua adresă de domiciliu se află într-un alt județ, trebuie să solicitați viza de la Direcția de Taxe și Impozite din județul de unde vă mutați, apoi să depuneți actele la DRPCIV, inclusiv certificatul de înmatriculare, pentru a obține actualizarea adresei de domiciliu și a primi un nou certificat de înmatriculare cu adresa actualizată.

Daca schimbam cartea de identitate (buletinul) in urma schimbarii adresei este necesar sa incepem demersurile necesare pentru a trece automobilul pe noua adresa.

Schimbare certificat auto in urma schimbarii domiciliului

Schimbarea talonului in urma schimbarii domiciliului poate fi mai dificila daca noua adresa este intr-un alt judet insa pas cu pas vom discuta despre fiecare operatiune pe care trebuie sa o facem in acest sens, inclusiv actele care ne sunt necesare. Acte necesare schimbare talon

Acte necesare schimbare certificat auto in urma schimbarii domiciliului din sectorul 3 in sectorul 6

Daca noua adresa de domiciliu este sectorul 6, trebuie mers la directia de taxe si impozite sector 3 si cerut transferul dosarului la directia de taxe si impozite a sectorului 6. Procesul dureaza intre 10 si 45zile. Ulterior, se va merge la directia de taxe si impozite sector 6 pentru a solicita un certificat care atesta noua adresa a proprietarului. Cu toate documentele veti merge la DRPCIV pentru a solicita modificarea talonului in urma schimbarii domiciliului.

Acte necesare schimbare domiciliu

WWW.ZAGATO-INMATRICULARI.RO

Astfel, pasii pe care trebuie sa ii urmam in ordine cronologica sunt:

Schimbarea buletinului;
Cerere transfer dosar de la Directia de Taxe si Impozite sectorul 3 la Directia de Taxe si Impozite sectorul 6;
Ridicare certificat de la DITL 6;
Depunem actele la DRPCIV;

Actele necesare in acest caz sunt urmatoarele:

Buletinul in original + copie;
Cartea de Identitate a Vehiculului (CIV) in original + copie;
Certificatul de inmatriculare (talonul) in original cu ITP valabil;
Certificat Directia de Taxe si Impozite
Chitanta pentru plata certificatului de inmatriculare (costa 49 RON), taxa se poate achita la ghiseul.ro’
Cerere de inmatriculare (se gaseste pe site-ul DRPCIV)
Copie asigurare RCA valabila

Acte necesare schimbare certificat auto in urma schimbarii adresei din sectorul 3 in sectorul 6 – Daca schimbam cartea de identitate (buletinul) in urma schimbarii adresei este necesar sa incepem demersurile necesare pentru a trece automobilul pe noua adresa.

Daca avem posibilitatea, este recomandat sa ajungem cu actele la un birou de acte auto pentru a ne verifica toate acte si corectitudinea acestora.

Acte necesare schimbare talon