Sari la conținut

Schimbare talon in urma schimbarii adresei din sectorul 4 in sectorul 6

Acte necesare schimbare certificat auto

Acte necesare schimbare certificat auto in urma schimbarii adresei din sectorul 4 in sectorul 6 – Daca schimbam cartea de identitate (buletinul) in urma schimbarii adresei este necesar sa incepem demersurile necesare pentru a trece automobilul pe noua adresa in termen de maxim 30zile.

Daca apelati la serviciile noastre, este gratuita deplasarea pentru ridicarea documentelor, pregatirea si obtinerea noilor documente actualizate si aducerea acestora inapoi la adresa.

Costul mediu pentru o astfel de procedura este intre 499lei si 799lei, in functie de nevoile clientului iar termenul este foarte scurt.

Inmatriculare fara nicio deplasare! 0736499969

Schimbare certificat auto in urma schimbarii domiciliului

Schimbarea talonului in urma schimbarii domiciliului poate fi mai dificila daca noua adresa este intr-un alt judet insa pas cu pas vom discuta despre fiecare operatiune pe care trebuie sa o facem in acest sens, inclusiv actele care ne sunt necesare. Acte necesare schimbare talon

Acte necesare schimbare certificat auto in urma schimbarii domiciliului din sectorul 4 in sectorul 6

Daca noua adresa de domiciliu este sectorul 6, trebuie mers la directia de taxe si impozite sector 4 si cerut transferul dosarului la directia de taxe si impozite a sectorului 6. Procesul dureaza intre 25 si 45zile. Ulterior, se va merge la directia de taxe si impozite sector 6 pentru a solicita un certificat care atesta noua adresa a proprietarului. Cu toate documentele veti merge la DRPCIV pentru a solicita modificarea talonului in urma schimbarii domiciliului.

Acte necesare schimbare domiciliu

WWW.ZAGATO-INMATRICULARI.RO

Astfel, pasii pe care trebuie sa ii urmam in ordine cronologica sunt:

  1. Schimbarea buletinului;
  2. Cerere transfer dosar de la Directia de Taxe si Impozite sectorul 4 la Directia de Taxe si Impozite sectorul 6;
  3. Ridicare certificat de la DITL 6;
  4. Depunem actele la DRPCIV;

 

Acte necesare schimbare talon

Acte necesare schimbare adresa pentru actualizarea documentelor. Daca in termen de 30zile nu s-a efectuat transferul la noua adresa, sunteti pasibili de amenda si totodata de folosirea autovehiculului cu documente neactualizate ceea ce poate duce la suspendarea dreptului de circulatie a autovehicului.

Parcare adp Bucuresti si actualizarea datelor pentru dosar.